Любопитно но факт

Научни са само твърденията, които могат да се докажат математически.” ( Леонардо да Винчи ).

Знаете ли че? :
• Авторът на новата религиянаречена "еволюционната теория" великият "зоолог" Чарлз Дарвин е бил женен за братовчетка си и не е подозирал, че това е причината да умрат 3 от децата му а други 4 да са с малформации.
• В книгата си „Произход на видовете“ Дарвин не е дал нито едно научно обосновано доказателство на теоритичните си сравнителни наблюдения.
• Карл Маркс (братовчет на Родшилд) в "Комунистическия манифест" превъплащава теорията за произхода на видовете в социология и дори изпраща похвално писмо за това на Дарвин.
• В по-съвременните схващания еволюцията, като понятие не би могла да бъде очевидна и доказана поне на земята, защото математически лесно се доказва, че случайните комбинации за зараждането на само една връзка в клетката са повече (1E+81) или много повече от секундите на съществуването на планетата Земя (1E+13, или 4.5 милярда години).

Популяризацията на Дарвиновата еволюция и нейното разпространение се дължи главно на желанието да се подменят някои догми и ценностни системи, вероятно удобни за поддръжниците й атеисти и нихилисти. Друга причина е това, че повечето хора търсят директен и ясен отговор на своите въпроси за произхода на света и поднесените "лесно разбираеми за широката маса" отговори (особено подкрепени със софистично подвеждащи примери за прилики от заобикалящата ни природа), печелят доверие и задушават истината защото тя е "сложно" и "неясно" обяснена и по-трудна за възприемане от тях.