Подменената истина ...

“... Историческите факти сочат, че до седми век преди Христа по земите на днешна Гърция няма никакви гърци. Там живеят разклоненията на тракийските народности, които, както казва Йоан Малала, векове след това се наричат българи...” ФАЛШИФИКАЦИИ И МАНИПУЛАЦИИ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ
( По дефиниция Гръцката история (Митология) е основана на митове и легенди и би трябвало една измислица да не претендира за истинност).

На кого това върши и досега доходоносна рабита?
Свидетели сме, как започнала много отдавна подмяна на истината с цел може би да се повдигне нечие национално самочувствие и извличане на дивиденти от една подправена слава, може да застане в основата на едно обявено за абсолютна истина описание на историческото развитие на нашата цивилизация. В този сайт сме посочили, как и една недоказана теория, изложена в есе с ненаучно смехотворни доказателствени съждения, от един монах, който не си е давал сметка дори, че кръвосмешението може да е причина за смъртта на четири от децата му а останалите три ще бъдат с малформации, е в основата на възникване на живота, съществъването на човешката раса и смисъла на живота въобще. Ако продължим да разсъждаваме в тази посока, ще трябва да допуснем, че цялата псевдо наука свързана с развитието на човешката цивилизация е фалшифицирана. Всеки мислещ човек трябва да се интерисува и да открива истината, защото да допуснеш леконравно да бъдеш лъган е също грешно, както и да лъжеш умишлено. (виж Една дарвинистка измама и Опровергана еволюция )